World Cup - Liberec - Show Dance Mini Kids

Janka odjela do Liberce už ve čtvrtek ráno v osm hodin. Průběžné zprávy jsme sledovali na www.radost-impuls.cz a převzali jsme je sem:

"Tak naši milí rodiče a přátelé, zdravíme všechny z Liberce. Dojeli jsme v pořádku cca po 15.00 hodině. Žádné dítko nezvracelo,nikomu nebylo špatně.Až na nekonečné otázky typu: za jak dlouho tam budeme a po kolika jsou pokoje byla cesta OK. Jsme ubytovaní, všichni jsou spokojeni, teda až na Janku a Patrika..zase nemůžou být spolu a to jsou půl roku manželé..Nyní zalíváme polévky, děti dojídají zbytek zásob a v 16.45 odcházíme na vytoužený bazén. Před bazénem probíhá kontrola kostýmů, takže buďte ve spojení, kdyby náhodou......
19:13 hod. tak hurá, jsme po návštěvě aquaparku, všech 20 dětí v pořádku, všichni jsou hodně nadšení....teď lehká večeře a šup do postýlek.Zítřejší budíček máme naplánovaný kolem 6 hod. ranní. V 7.00 nám začínají prostorové zkoušky."

Pro nás začal výlet do Liberce až v pátek ve tři ráno (vstávání) a 3:40 výjezd. V osm jsme byli v Liberci u Babylonu. Oni asi ví proč areál nazvali Babylon. Pokoj č.180 jsme hledali pěkně dlouho a to i s navigací po telefonu a s mapkou hotelu v ruce. A když už jsme našli pokoj s Jankou a s ostatními bohumínskými mini kids, tak jsme zase měli problém znovu najít taneční sál. Ale za celý den jsme se celkem rozkoukali a když jsme večer odjížděli, tak jsme objevili i hlavní vchod do hotelu :-)

Ale teď už k soutěži. Začala chvilku po deváté hodině. Nejprve se představili sólisté Latino Show děti, junioři a dospělí. Pak přišla na řadu naše kategorie, semifinále Performing Arts Mini Kids. Kategorie, poprve zařazená do světového poháru, děti do osmi let. Celkem devět formací. Naše Autoopravna šla jako poslední v 11:30. Zatančili skvěle i přes kluzkou podlahu. Fotil jsem fotil, ale špatné nastavení bílé mi zabarvilo fotky moc dočervena :-/ Postup do finále nám však neunikl :-)
    

Finále naší disciplíny začalo kolem 15:30 a Autoopravna ho prozměnu zahájila... auto se podařilo postavit tak,tak. No a teď už jen čekat na vyhlášení výsledků, protože hlasování nebylo veřejné.

Po půl šesté bylo rozhodnuto. Ani šestí ani třetí ani druzí, ale PRVNÍÍ. Historicky první v disciplíně Mini Kids ve světovém poháru skončili naše děti s choreografií Autoopravna.

Huráááá